Pagina's

zondag, juni 19, 2005

Recept voor katsalade

Krieltjes stomen met wat Provençaalse kruiden, af laten koelen. Sperzies schoonmaken, in stukjes, beetgaar koken, uit laten lekken. Ui, sla, paprika, tomaat, knof, schoonmaken en snijden. Blikje tonijn, blikje geweekte ansjovis, olijven. Alles voorzichtig mengen, opdienen met stokbrood. Indien gewenst dressing toevoegen, net als evt. andere groentes naar smaak.
Net doen of je de hysterische katten niet opmerkt, wel zorgen dat ze niet in de slabak springen omdat het zo lekker ruikt dat ze hun goeie manieren compleet vergeten.
Eten, sla bijna opmaken, er nog wat lekkere dingetjes uitsnoepen.

Geheel per ongeluk expres de slabak met de laatste restjes op de grond zetten. Net doen of je dat smeksmeklebberlikskrontsjsmek niet hoort, want tis leuker als ze denken dat ze je te slim af zijn.

Ze hebben dus ook een paar stukken paprika, tomaat en ui, alle sla en bijna alle sperzies en gekruide krieltjes opgevroten. Wel alles zeer grondig schoongelikt :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten