Pagina's

zaterdag, november 14, 2009

Reuzebiefstuk van 2,1 kilo

DOORNIK - Een restaurant in het Belgische Doornik biedt klanten sinds kort een zogenoemde Doodstraf: een biefstuk van 2,1 kilo. Tot dusver hebben slechts twee klanten hun bord leeg kunnen eten.
De rest slaagt er niet in de enorme homp, groter dan een hoofd, te verorberen.
In restaurant Le Grand Chemin vinden vaak eetwedstrijden plaats. Een Caligula-biefstuk van 1,8 kilo was tot dusver het omvangrijkste gerecht op de kaart.
Toen bleek dat steeds meer gasten een Caligula opaten, heeft de chef een steak van 2,1 kilo op het menu gezet.
''Ik zou het zelf niet op krijgen'', erkent restauranthouder Benjamin Waekens zaterdag in de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.
Een verslaggever van de krant ging de uitdaging aan, maar gaf op na 1,2 kilo.
(Bron)

Wat doen ze met de resten? En waarom zou je zoveel willen eten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten