zaterdag, maart 07, 2009

Wegens het Bad request-gelazer waar niemand een oplossing voor lijkt te weten, ga ik hier maar verder.
Jammer dan dat het weer 'bad request' tijd is...

vrijdag, maart 06, 2009

Het begint op te knappen hier, de gaten in m'n tong zijn dicht (als het slijmvlies weer hersteld is, heb ik ook niet meer zo'n droge lap in m'n mond) en m'n wang doet niet meer of ie bij een hamster hoort.
De pijn is er nog wel, maar inmiddels kan ik m'n mond weer een stuk openkrijgen, en ik ben zowaar weer redelijk verstaanbaar.
Buiten bloeien de krokussen, de maagdenpalm staat in knop, het speenkruid duikt weer (erg laat) op. De vogelconcerten worden steeds luider. Het wordt lente!

woensdag, maart 04, 2009

Nieuwe nawee van een stuip. De kapotte tong kende ik, het feit dat er soms dagen later nog ingeademd bloed uit je neus komt zetten kende ik ook.
Holteontstekingen had ik nooit, tot die longontsteking begin dit jaar. En jawel: de effecten van de stuip deze keer zijn een ontstoken tongrand en een kaakholteontsteking waardoor ik m'n mond niet eens normaal open kan doen.
Water met een rietje, vla met een rietje en na 3 uur smachtend naar de wekker kijken want die paracetamol mag maar 1 keer per 4 uur.
En intussen lig ik in bed met - niet lachen - een pot marmelade tegen m'n bolle wang. Die pot is heerlijk koud en dat maakt dat het hamertje in m'n kaak wat langzamer en minder hard slaat.