vrijdag, november 09, 2001

Ik leef weer een beetje ;-)
Pittige week gehad, elke dag om zeven uur de trein geeft minder vertraging maar helaas ook minder slaap. Mijn lijf is nog niet ingesteld op eerder slaperig worden. Dus deze week twee keer om negen uur het bed in omdat het licht echt uitging.
En op het werk twee zieken die een tijdje weg zullen zijn, iemand (lang) op vakantie, en een product dat aangepast is en waarover heel veel vragen komen. Vierdubbel druk dus.
De computerproblemen zijn gelukkig opgelost (en uiteraard was het het meest voor de hand liggende: virusscanner had zichzelf ge-update en gaf plots conflicten met zo ongeveer alle andere programma's).

Allerlei geks meegekregen deze week, van de Australische dame die haar kids eens een lekker maaltje vlees gaf, maar vergat dat het opviel dat pappa ineens weg was, het zielige menneke dat hier in de omgeving rondwaart en vrouwen en meisjes te pakken neemt net als 5 jaar terug (hij is ook vernieuwd: hij heeft nu een scooter in plaats van een fiets), het bizarre Sabenadrama waarbij iedereen de luchthaven op mag behalve het (ex?)personeel, de eerste natte sneeuw, de Japanse bankrovers die een tas met bijna een ton in de trein lieten staan...

Geen opmerkingen: