dinsdag, februari 25, 2003

Nog een keer over de katten. Eigenlijk vooral over Tijger ;-)
De dame heeft wel wat eigenwijze trekjes: weten dat je niet in de keuken ergens op mag springen, en wat zie je dan gebeuren? Tijger op het fornuis met beide voorpoten IN de pan waar net vis in gebakken is. En bij een boze stem schiet ze twaalf keer de kamer rond, waarna ze gaat zitten mokken onder de tafel, tot ze het eens gaat proberen met die borden die ook nog op tafel staan.
Als dat duidelijk ook niet mag, gaat ze voor de bankleuning staan waar haar broertje bovenop ligt, om 'm vervolgens aan te vallen. Tom steekt één poot uit, en Tijger duikt blazend weg.
Tis allemaal heel oneerlijk, overal lekkere luchtjes waar je niks mee mag, je broer die niet elke keer hard wegloopt maar ook wel eens een veeg terug geeft, je mag niet zomaar èn de kast èn de stoppenkast èn de badkamer èn de slaapkamer in (want als ik alle deuren openzet, wordt het hier errug koud) en het helpt niet eens als je beledigd gaat zitten staren!
Tijger heeft het moeilijk. Tijger is héél zielig.
Tom is slimmer, en makkelijker: die gaat in de boekenkast zitten als ie niet gestoord wil worden, en komt op schoot als ie een aai wil.

Geen opmerkingen: