donderdag, december 28, 2006

Vanavond/vannacht hoop ik een complete winterslaap te doen. Ik zit nu te eten, zodra dat op is ga ik richting bed, kijken hoe lang ik nog kan lezen (kijk al wat scheel, zal niet lang zijn). En dan slapen! Duimen jullie dat er nu eens geen zwaar vuurwerk afgaat vlakbij?
En dromen, ja, die droom van dat geweldige tuinfeest mag terugkomen, die droom met de twee blije vinvissen die op enorme golven aan het surfen waren ook. De droom met de acteur/schilder die een goedkoop dinertje bereidde en deed of het erg duur was, die mag wegblijven dan wel onmiddellijk vergeten worden.
Oh, en als je toch al duimt... Duim dan als je wilt ook een klein beetje voor een enigszins normale werkdag morgen. Zoéén waarbij niet eerst het netwerk uitvalt, dan de software weigert, vervolgens het telefoonsysteem het laat afweten, waarna het gereanimeerde netwerk er weer mee kapt, enzovoorts.
Het is leuk als de directeur dan maar langskomt met oliebollen, maar zo'n dag duurt toch erg lang als je alle moeite doet niet verlept over tafel te hangen ;-)

Geen opmerkingen: