donderdag, oktober 10, 2002

Stiefvader Rowena neergestoken in cel

AMSTERDAM - Mike J., stiefvader en verdachte van de gruwelijke moord op Rowena Rikkers, is neergestoken door een gevangene, zo schrijft de Telegraaf. De justitie in Zutphen heeft dat woensdagavond bevestigd. De 33-jarige Mike werd in Doetinchem aangevallen door een woedende celgenoot.
De Rotterdammer werd geraakt in zijn nek met een scherpgeslepen plastic voorwerp. Volgens de persofficier waren de wonden niet levensbedreigend.
Medegevangenen verklaarden eerder in de Telegraaf dat Mike J. zich zeer gehaat maakt in de gevangenis. Hij zou trots zijn op zijn daden en heeft in zijn cel foto's en artikelen over Rowena opgehangen.
(Bron)

Mensen die iets met kinderen hebben uitgevreten, staan sowieso onderaan de rangorde in de bajes. Daarbij is deze meneer ook nog eens politie-agent geweest, niet echt de populairste beroepsgroep in de bak.
Dit is de categorie mensen dat over een reling valt zonder dat iemand het gezien heeft. Of dat in een zwaarbewaakte gevangenis in elkaar gehengst wordt zonder dat dat de bewaarders opvalt.

Geen opmerkingen: