zaterdag, december 11, 2004

Hallo politie? Ze hebben mijn marihuana gestolen!

Een jong koppel uit Callaway in de Amerikaanse staat Florida had beter eventjes nagedacht om hun diefstal te rapporteren aan de politie. Het ging namelijk om 113 gram marihuana. "Ze hebben onze marihuana gepikt! We willen ons spul zo snel mogelijk terug want we gaan het later verkopen", klonk het aan de telefoon.
"Die twee moeten de domste criminelen van Amerika zijn", zei politiewoordvoerder Ricky Ramie . Agenten arresteerden de 18-jarige Douglas Sheetz en zijn 17-jarige vriendin Misty Ann Holmes. Ze worden aangeklaagd voor drugsbezit en drugdealen. Volgens het politierapport keerden de twee donderdag huiswaarts en stelden daar de inbraak in hun woonst vast. Hun zelfgekweekte marihuana bleek gestolen.
De twee gaven meteen toe dat ze de marihuana verder wilden verkopen. Ze hadden er niets op tegen dat de agenten hun woonst doorzochten. De politie trof er verschillende marihuanaplantjes aan. Momenteel zitten de twee in de cel. Het is niet bekend of de twee apestonnd rondliepen toen ze de politie inlichtten.
(Bron)

Geen opmerkingen: