zondag, december 04, 2005

Hilarisch - sommige rubrieken, zoals Scherm besparing, zijn duidelijk letterlijk vertaald:

Deze Screensaver maakt uw bureau te kijken alsof bewater. En, als iedereen weet, zijn er golven op het water. Deze golven gaan verder negerend uw bureau beelden en Windows. Screensaver uitvoering u ga montor wild.

Neem een nacht wandeling door het Garnizoen Huis, de scène van een afschuwelijke moord-zelfmoord. Hou uw ogen en oor open bij... de onrustige dodene spoken de verdonkerde kamers en hallen van deze screensaver rond. Het loon sluit aandacht.

Kalmeert Voor De Storm die kalmerende schok van bliksem door uw systeem stuurt. Kijk deze fotografische achtergronden als zij lit op door de dans van verlichting in de lucht zijn. De stemming is met het oosten, nog achtervolgend achtergrondmuziek.

Iedereen kan zich de momenten van zitting in het donker en kijken van het vuur herinneren. Niets kan uw ogen zoals een vlammen van brandend vuur vangen. Download deze Screensaver en voeg de magie van de onweerstaanbare charme van een cyberfire naar uw Bureau

Screensaver DIY is een soepel dat werktuig schrijft dat hem mogelijk maakt om vele verschillende soort scherm besparings.het te creëren is een superexcellent productief werktuig en heeft verdere marktwaarde. het verhuurt u creëer scherm besparings

De huidige Regen op Uw bureau in de manier van afbeeldingen (harten, sneeuwvlokken, ?.) Actieve screensaver, die niet stoort te werken.

Ga uw eigen afbeeldingen binnen en klink bestanden, verpak dan automatisch en verdeel naar anderen als een screensaver, bevrijd vorstendom. Selecteer eenvoudig enig foto's op uw harde schijf, samen met enig gezonde bestanden indien u kiest

Met DVCocos Eilanden Screensaver die u niet alleen een fantastisch zee landschap met het lopen van golf werden zult en zal zeemeeuwen, plashing dolfijnen in de lucht blauw water huilt. U' ll krijgend een echte gelegenheid uw scherm te redden.

VROLIJKE KERSTMIS! Een verzameling van Feestelijk Kerstmis beeld: natty dirk

En dat dan negen pagina's lang. Ik ga even m'n tranen wegvegen en de kramp uit m'n kaken masseren.

Geen opmerkingen: