maandag, april 24, 2006

(Ingezonden mededeling)

Het Fanlog feliciteert!

Slechts een handjevol mensen weet het en nergens wordt het officieel gevierd - behalve op het Fanlog Radio 1 Journaal: op maandag 24 april 2006 is het precies dertig jaar geleden dat Govert van Brakel voor het eerst op de radio te horen was. Zijn eerste optreden (als verslaggever bij de amateurtopper Huizen-IJsselmeervogels) viel dusdanig in goede aarde, dat hij *mocht blijven* - en hij ís gebleven.
Nu, dertig jaar later, is Govert van Brakel alweer 10 jaar lang *die stem* van het Radio 1 Journaal. Geroemd en geprezen om zijn vakkundigheid, zijn enorme feitenkennis en zijn spitsvondige grapjes. Oók bij de fanloggers.

Daarom pakt het Fanlog R1J bij dit *officieuze* (want freelance jaren 'tellen niet mee') jubileum grootscheeps uit. Van middernacht tot middernacht zullen tientallen collega's en oud-collega's Govert op het Fanlog feliciteren en herinneringen aan hem ophalen. Lieve, leuke, grappige berichtjes, herinneringen om van te smullen!

Wie Govert kent - en wie kent Govert nu níet? - leest vandaag het Fanlog en/of zet hem vandaag óók eens extra in het welverdiende zonnetje.
En mocht je nu denken "Had ik dat maar éérder geweten, dan had ik ook een felicitatie ingeleverd!" dan niet getreurd. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid is er een Felicitatieboek op het Fanlog geplaatst, waarin iedere bewonderaar van Govert alsnog een berichtje voor hem kan plaatsen.

Komt dat zien en zegt het voort!

Jeanne en Hansje
Fanlog Radio 1 Journaal

Geen opmerkingen: