maandag, augustus 03, 2009

M'n verbinding doet het nog. [Een uur later hield het op.] Maar het werkt wel door in m'n dromen: eerst was ik op een camping, even later was ik in mijn huis (alleen was het mijn ouderlijk huis en woonde er eigenlijk iemand anders, ik paste min of meer op geloof ik). Ik was boven en het was donker, buiten regende het.
Ik liep naar beneden en ging de keuken in, terwijl buiten inmiddels een compleet noodweer was losgebarsten: een soort zondvloed in combinatie met doorlopend gedonder, zonder bliksem want ineens realiseerde ik me dat het aardedonker was. Licht aan: geen licht.
Ik liep naar de meterkast (waar zou dat vandaan komen...) en met een lampje bekeek ik de ravage: het glas waarachter de stoppen zaten (?) was verwoest, ik zag een aardlekschakelaar en drie stoppen - de schakelaar en twee van de drie stoppen waren volledig weggesmolten. De derde stop werkte nog en zorgde ervoor dat mijn computer het nog deed.
Ik werd zwetend wakker met Tijger die lekker bovenop me lag te slapen, het werd al licht en het regende niet. En met de stroom was ook niets mis.
Een tijdje later stond ik uit het raam te kijken, puur mazzel dat dat beest langs kwam vliegen dat ik al vaker vroeg in de ochtend gehoord had en niet zo direct op naam kon brengen. Nu weet ik het wel: het was een havik (geluid hier). Tom kwam direct naar binnen rennen ;-)

Geen opmerkingen: