zondag, oktober 24, 2010

'Stones bijna uit elkaar vanwege Mick Jagger'

AMSTERDAM - Keith Richards heeft onthuld dat de Rolling Stones op het punt stonden uit elkaar te gaan vanwege de grootheidswaanzin van zanger Mick Jagger. De zanger dacht dat hij 'groter was dan de Stones', vertelde Richards zondag aan de BBC.
Jagger zou in de jaren '80 de leiding over de band hebben genomen en wilde die vervolgens niet meer afstaan. "Eerst ergerde ik me er aan", zei de 66-jarige Richards.
"Maar langzamerhand maakte het me woedend." Toch zijn de twee volgens de gitarist nog steeds vrienden. "Niemand heeft een perfect huwelijk." De wonden uit het verleden zouden inmiddels geheeld zijn.
Richards deed zijn uitspraken in het kader van zijn autobiografie Life, die eind oktober verschijnt. De Rolling Stone zou ruim vier miljoen euro krijgen om zijn memoires op papier te zetten.
Naar aanloop van de presentatie van het boek verschijnen er de laatste steeds meer saillante onthullingen uit het verleden van de muzikant.
De gitarist doet daar graag schepjes bovenop. Richards vertelde zondag ook dat heroïne en andere drugs hem hebben geholpen om op een goede manier om te gaan met zijn bekendheid. "Roem is in mijn spel waarschijnlijk een effectievere doodsoorzaak dan drugs."
(Bron)

Geen opmerkingen: