donderdag, juni 20, 2002

"Beste Mister Mail-abonnee,

Omdat er de laatste tijd nogal wat discussie is ontstaan over de kwestie gevraagde en ongevraagde (commerciële) e-mail, oftewel spam, willen wij u nogmaals informeren over de werkwijze van Mister Mail.
Mister Mail maakt sinds 1998 diverse e-zines en verzorgt ook de distributie ervan. Dat doen wij al die tijd al met veel plezier voor onze 110.000 abonnees. U zult begrijpen dat het maken en versturen van de e-zines, en het beheren van de databases aanmelden / afmelden, de website) de nodige kosten met zich mee brengt. Deze kosten willen wij niet verhalen op onze abonnees. Ons streven is erop gericht om deze diensten gratis te blijven aanbieden aan u. Ter compensatie van deze gratis services bestaat de mogelijkheid dat u maximaal 1 maal per maand per gekozen Topzine (zoals Autoreport, Er-op-uit, Internetreport etc) een informatieve/commerciele e-mail ontvangt. Dit is dus geen spam, maar een verplichting die hoort bij het gratis lidmaatschap van Mister Mail. Voor alle duidelijkheid: het is Mister Mail die de informatieve/commerciele mail zal verzenden; wij geven nooit en te nimmer uw e-mailadres aan een derde partij! Indien u bovengenoemde informatieve/commerciele mail NIET wenst te ontvangen, zeg dan uw abonnement(en) zo spoedig mogelijk op."

Het is geen spam omdat het aangekondigd wordt of zo? Maar ik zit niet op die mail te wachten. Dan doen we het voortaan maar zonder Internet Report. Scheelt ook weer ergernis over de spel- en stijlfouten.

Geen opmerkingen: