vrijdag, september 20, 2002

Proefballonnetjes? Dat kan ik ook!

* Na de tweede keer te hard rijden, wordt bij elke volgende keer een essentiëel auto-onderdeel voor een maand gedemonteerd.
De tiende overtreding wordt bestraft met demontage van de rechtervoet.

* Ouderen die klagen over 'de jeugd van tegenwoordig' en daarmee aangeven het tempo van de maatschappij niet meer aan te kunnen, worden overgebracht naar een speciaal ouderenreservaat in de bossen, met langzaam groeiende naaldbomen zodat ze niet teveel in de war worden gebracht door landschapsveranderingen en seizoenswisselingen.

* Ministers die plannen of suggesties hebben betreffende andere vakgebieden dan hun eigen, nemen dat op met hun collega('s), in plaats van hun gedachtes als proefballon bij een journalist te dumpen.

* Alle inwoners van Nederland moeten een taaltest doen. Wie een onvoldoende scoort zonder medische reden als bijvoorbeeld dyslexie, moet op eigen kosten drie uur in de week een cursus taalbeheersing volgen.

* Bewindslieden die iets anders dan de volledige waarheid vertellen, moeten onmiddellijk aftreden en kunnen geen aanspraak maken op wachtgeld.

Geen opmerkingen: