maandag, april 28, 2003

'Gewapende Arnold Schwarzenegger' zorgt voor paniek

AMSTERDAM - Een ingehuurde look-a-like van Arnold Schwarzenegger heeft zondag voor grote onrust gezorgd in de Limburgse plaats Lomm. Dat heeft de politie Limburg-Noord maandag laten weten.
De politie kreeg in de ochtend de melding dat een gewapende man zich verdacht ophield bij een tankstation aan de Rijksstraatweg en besloot erop af te gaan. Een automobilist die moest wachten voor een rood verkeerslicht had bij de man duidelijk zichtbaar een wapen gezien. Ook zou de verdachte een geweer in zijn hand hebben.
Bij aankomst van de politie bleek al snel dat er geen sprake was van een overval. Een rijwielhandelaar, van wie het bedrijf in de buurt van het tankstation stond, had een verkoop- stuntdag. Ter gelegenheid daarvan had hij de look-a-like ingehuurd. Deze was uitgedost in de 'terminatorversie' van Arnold Schwarzenegger. Hij droeg een riotgun, gemaakt van een fietspomp.
De rijwielhandelaar werd niet bekeurd, maar kreeg wel een standje van de agenten. Hij had hen namelijk verzuimd van de actie op de hoogte te stellen.
(Bron)

Geen opmerkingen: