zaterdag, juni 05, 2004

Nachtclub deelt gratis seksspeeltjes uit

Een Schotse nachtclub heeft wel een heel vreemde stunt bedacht om vrouwelijke klanten aan te trekken. Vrouwen krijgen namelijk gratis vibrators, mannelijke opblaaspoppen en zweepjes aan de inkom.
De opvallende cadeautjes worden uitgedeeld tijdens vrijgezellenfeestjes en verjaardagsfeestjes. Bezoekers kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie, waaronder vibrators, zweepjes, rietjes in de vorm van een penis, chocoladepenissen, sexy ansichtkaarten en massageolie. De traditionele verjaardagstaart wordt ook aangeboden. Naast een gratis cadeautje, krijgen de bezoekers ook een gratis condoom uitgereikt. De meeste hebbedingen zijn op vrouwen gericht, maar er zijn ook vrouwelijke opblaaspoppen beschikbaar voor de mannelijke klanten.
De buurtbewoners zijn niet te spreken over het initiatief. Ze vrezen dat de seksspeeltjes in het straatbeeld zullen verschijnen. "Er wonen hier veel families in de buurt, we willen niet met dergelijke attributen worden geconfronteerd," aldus woordvoerster Marion Ralls.
Volgens bedrijfsleider Liam Maguire is het bedoeld als grap en hoopt hij op die manier veel succes te oogsten bij de vrouwelijke bezoekers. Het meest populaire artikel tot nu toe is de gratis vibrator, op de voet gevolgd door de penissen van chocola.
(Bron)

Geen opmerkingen: