vrijdag, januari 09, 2009

Brazilië wil reisgids verbieden om 'seksmachine'

BRASILIA - Het Braziliaanse bureau voor toerisme, Embratur, heeft justitie gevraagd een reisgids te verbieden omdat die 'kwetsend voor het Braziliaanse volk' zou zijn. 'Rio for Partiers' omschrijft een deel van de Braziliaanse vrouwen als makkelijke seksmachines.
Onder het kopje 'hoe om te gaan met Braziliaanse vrouwen' worden Braziliaanse vrouwen ingedeeld in vier categorieën: Britney Spears, ofwel moeilijk te krijgen, mooie middenklasse meisjes. De 'popozudas' zijn ''seksmachines met lekkere billen, die altijd in is om een motelletje in te duiken'' en dus een investering waard, aldus de gids.
Dan zijn er nog de 'hippie/ravers', die omschreven worden als vrolijke meisjes, die makkelijk benaderbaar zijn, maar moeilijk zoenbaar. En tot slot de 'Balzac-meisjes', die vooral plezier willen hebben. Mannen die een beetje investeren, worden door hen ''als koning behandeld''.
De carnavalfeesten worden als semi-orgies omschreven. Er heeft geen expliciete seks op straat plaats, maar seks is volgens de gids gegarandeerd als je hem of haar mee naar huis neemt.
Justitie heeft nog geen besluit genomen over een verbod van de online-reisgids. De Braziliaanse regering probeert sinds enkele jaren het sekstoerisme aan banden te leggen en het imago van makkelijk seksland te bestrijden.
(Bron)

Geen opmerkingen: