vrijdag, mei 14, 2010

Dode bij gigantische Franse 'Facebook-borrel'

NANTES/PARIJS - Een 21-jarige man die in de nacht van woensdag op donderdag tijdens een apéro géant (gigantische borrel) van een brug was gevallen, is aan zijn verwondingen overleden. Dit melden Franse media.
Aan de apéro géant deden zo'n negenduizend mensen mee. De apéros géants in diverse Franse steden zijn initiatieven die zijn ontstaan op de socialenetwerksite Facebook.
De politie heeft in Nantes tientallen arrestaties verricht wegens openbare dronkenschap, drugshandel, vernielingen, diefstal en openlijke geweldpleging.
De politie van de Franse hoofdstad Parijs had vorige week al gewaarschuwd voor de 'grootste Franse borrel ooit', die op 23 mei bij de Eiffeltoren wordt gehouden.
Het kan moeilijk worden de orde te handhaven in een grote massa van tienduizenden beschonken mensen. De organisatoren mikken op 50.000 deelnemers.
(Bron)

Eind vorig jaar zopen bij zo'n zelfde Facebookfeestje 50 mensen zich in coma. Er zijn mensen die dan zeggen dat het aan Facebook ligt. Maar kneuzen die geen maat kunnen houden zijn niet voorbehouden aan Facebook.

Geen opmerkingen: