donderdag, januari 17, 2002

Het kan nog!

"Op dinsdag 22 januari vindt tussen 18.30 uur en 19.30 uur een live chatsessie plaats tussen Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje, mevrouw Máxima Zorreguieta en 100 Nederlanders. De chatsessie is bedoeld om in het kader van het Koninklijk Huwelijk op een digitale manier nader kennis te maken met het aanstaande bruidspaar. De chatsessie is zowel in tekst als in beeld en geluid (WebTV) te volgen op deze website.
U kunt één van de deelnemers zijn aan de chat! Tot en met vrijdag 18 januari, 12.00 uur, kunt u één vraag stellen aan het paar. Uit het totale aanbod worden, gezien de tijdsduur van de chat, 100 Nederlanders uitgenodigd voor de live chat. Vragen die veel zijn gesteld, alsmede vragen die origineel zijn, komen aan bod."

john geven, nuenen, vraagt: "ik zou graag willen weten of willem alexander de tango onder de knie heeft en of hij deze ook met maxima wil laten zien aan het volk. lijkt me prachtig."

Simon van der Plas, Katwijk, vraagt: "Uwe Koninklijke Hoogheid en Mevrouw Zorreguieta, In het geval dat uw huwelijk gezegend wordt met de geboorte van een zoon en hij blijkt een getalenteerd voetballer te zijn, speelt hij dan voor ons nationaal team of dat van Argentinie? Een Oranje fan."

Leo van Poecke, Alingsås - Zweden, vraagt: "Als u, Máxima, de volgende keer weer eens naar Zweden komt, gaat u dan voorzichtiger doen?"

Ilona van Straten, Amsterdam, vraagt: "Aan mevrouw Máxima Zorreguieta , wist u toen u Prins Willem Alexander voor het eerst ontmoette, dat het de kroonprins der Nederlanden was?"

Verder veel vragen als: heeft u het naar uw zin; viel u direct op elkaar; wat is uw lievelingskleur; neemt u ook huisdieren; wanneer willen jullie een baby.
Dat wordt een moeilijke chatsessie!
(Zou nou niemand willen weten of ze het al met elkaar doen, en zoja, of ze het veilig doen? Of zou de RVD dat soort vragen niet goedkeuren...)

Geen opmerkingen: