woensdag, oktober 02, 2002

V&D-folder in huis. Ze hebben onder andere damessokken in de aanbieding, tot en met maat 42. Nou ja, ik wist altijd al dat ik geen dame was. En als ik wel in de sokken had gepast, had ik ze ongetwijfeld niet willen hebben.
Maar ik had een tijdje hoop, ik zag steeds meer damesschoenen plots tot maat 42 gaan, en als dat nou doorgezet was, had ik nu misschien ook eens een schoenenzaak in kunnen lopen zonder rare blikken te oogsten omdat ik direct naar de herenafdeling loop.
Helaas zijn damesschoenen maat 44 nog steeds alleen verkrijgbaar in gespecialiseerde zaken, waar ze dan weer vooral superdamesachtige schoenen verkopen die mij niet aanspreken. Vandaar: gympen, bootschoenen, bergschoenen. Loopt prima, in mijn maat te krijgen, en niemand die gek opkijkt als je die draagt. Grootste nadeel: ik kan nooit schoenen in de uitverkoop kopen, mijn maat en maat 43 zijn altijd op tegen die tijd.
(En néé, ik wil liever niet weer zo'n mailtje met: 'Ik val enorm op vrouwen met grote voeten.' Ik val namelijk niet op mannen die alleen maar vallen op mijn schoenmaat.)

Geen opmerkingen: