woensdag, juli 07, 2004

Milieubeschermers seksen live op festivalpodium

Het publiek op het rockfestival Quart in Noorwegen wist niet wat ze zag toen een koppel tijdens het optreden van de rockgroep Cumshots plots live begon te seksen op het podium. En dat deden ze naar eigen zeggen om het regenwoud te redden.
De groep met de toepasselijke naam Cumshots was in het midden van hun set toen plots een koppel van in de twintig op het podium verscheen. Alles was opgezet spel want de twee werden niet weggejaagd en trokken spontaan elkaars kleren uit. Daarna begonnen ze live te seksen op het podium. Tegelijkertijd verscheen er een spandoek waarop stond dat de twee van bil gingen om het regenwoud te redden.
Tijdens de seks zorgde Cumshots voor de gepaste achtergrondmuziek. Het publiek vond het te gek en begon luid het koppel aan te moedigen. Na de daad kregen ze minuten lang applaus, waarna het koppel afdroop.
De twee, de 28-jarige Tommy Hol Ellingsen en zijn vriendin Leona Johansson (21), zijn de oprichters van de bizarre milieuorganisatie 'Fuck for forest'. Via seks willen ze de aandacht vestigen op de vernietiging van het regenwoud. Al eerder konden ze via hun erotische website 13.000 euro inzamelen voor de milieubescherming. Geen enkele milieuorganisatie wou toen het geld aanvaarden.
De organisatie van het muziekfestival distantieerde zich van de bizarre actie. "Als we van de stunt afwisten, hadden we het de band zeker afgeraden," zei organisator tegen de Noorse televisie. De leden van Cumshots en het koppel zijn intussen ondervraagd door de politie en worden waarschijnlijk gerechtelijk vervolgd.
(Bron)

Geen opmerkingen: