vrijdag, december 31, 2004

Overleden vrouw blijkt miljonair te zijn (geweest)

De nabestaanden van een 53-jarige vrouw uit Groot-Brittanniƫ keken wel erg raar op toen ze bij het voorlezen van haar testament te horen kregen dat de vrouw miljonair was. Van het feit dat de aan kanker overleden vrouw enkele jaren daarvoor de Lotto had gewonnen, wisten ze namelijk helemaal niets. Helaas voor de familieleden konden ze verder weinig met het nieuws, want al het geld was inmiddels opgegaan aan goede doelen.
De alleenstaande en kinderloze Gail German won drie jaar geleden de Lotto-jackpot van bijna 1 miljoen pond, zo'n 1,5 miljoen euro. Ze vertelde echter niemand over de winst en bleef net zo leven als ze altijd al gedaan had. Het vermogen doneerde ze aan diverse ziekenhuizen in het land.
In haar testament liet ze vastleggen dat na haar overlijden een mededeling de deur uit moest gaan waarin werd gesteld dat ze in oktober 2001 de Lotto had gewonnen en dat het merendeel van het geld besteed was aan goede doelen. De familie van German reageerde verbaasd. Geen van allen had ook maar het vermoeden dat de vrouw een prijs gewonnen kon hebben bij het kansspel.
(Bron)

Geen opmerkingen: