zaterdag, januari 17, 2009

Bestuurder vlucht voor controle en ramt fietsagent

ROTTERDAM - Een automobilist is zaterdagochtend in het centrum van Rotterdam ingereden op een fietsagent toen hij een alcoholcontrole wilde ontwijken.
De agent in kwestie kon net op tijd van zijn fiets afspringen, zodat slechts zijn tweewieler werd geraakt. De automobilist ging er met hoge snelheid vandoor, maar knalde op de Schiekade frontaal op een paal langs de weg.
Dat heeft de politie zaterdag gemeld. Een van de inzittenden wist uit de auto te komen en ging er te voet vandoor. Hij kon echter vrij snel door de politie worden aangehouden. De andere twee inzittenden raakten zwaargewond en moesten door de hulpverleningsdiensten uit het voertuig worden gezaagd.
Zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Daar wordt hen in elk geval alsnog een bloedtest afgenomen, verzekert een zegsvrouw van de politie.
(Bron)

Hoe gestoord zijn die gasten toch, die denken dat ze zo wel wegkomen? Misschien zou je ze gewoon moeten opsluiten. al die agressieve dombo's bij elkaar, zoek het lekker onderling uit, maak elkaar maar af.

Geen opmerkingen: