dinsdag, december 07, 2010

Onderbroek Queen Elizabeth II onder de hamer

AMSTERDAM - Het is binnenkort mogelijk de onderbroek van Queen Elizabeth II te kopen. De slip, die een man uit de Amerikaanse staat Florida veertig jaar in zijn bezit had, wordt geveild.
De Koninklijke onderbroek zou afkomstig zijn van een beroemde rokkenjager uit Miami, namelijk ‘Baron’ Joseph de Bicske Dobronyi. De man zou beter bekend zijn onder de naam Sepy.
Het verhaal gaat dat Sepy de onderbroek van een vriend kreeg. De onbekende vriend vond de onderbroek, nadat deze was achtergelaten in het privévliegtuig van de koningin, toen zij Chili bezocht in 1968. Florida heeft, na het overlijden van Sepy in juni eerder dit jaar, besloten de jaren ’60 slip veilen.

In 2008 werd er ook al een Koninklijke onderbroek geveild, namelijk die van Queen Victoria. Deze slip bracht bijna 6.200 euro op.
Hetzelfde veilinghuis zal nu ook het erfgoed van Queen Elizabeth II veilen en hoopt dat deze vondst net zoveel oplevert, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.
Het verhaal krijgt een interessante wending wanneer blijkt dat het huis van Sepy het decor was voor een aantal scènes uit de pornoklassieker Deep Throat.
(Bron)

Geen opmerkingen: