woensdag, november 10, 2004

Dokter ontdekt per ongeluk ´Orgasmatron´

Toen Dr. Stuart Meloy een nieuw apparaat uitteste dat helpt tegen chronische pijn, was hij verrast te ontdekken dat het behalve de pijn verminderen vrouwen ook een ander pleziertje gaf...
Toen de dokter een elektrode in de ruggegraat van een patiënte stopte, voelde de vrouw haar pijn verminderen, maar kreeg ze te maken met een zalig neveneffect. "Toen we de electriciteit aansloten, begon ze te kreunen en te hyperventileren. Toen we het apparaat dan maar afsloten en keken wat er aan de hand was, pufte de vrouw 'dàt moet je mijn man leren.'"
De elektroden die aan de zenuwen in de ruggegraat gekoppeld zijn, sturen een signaal naar de hersenen, die het op hun beurt interpreteren als een orgasme, meent de dokter. Hij meent ook dat hij daarmee dé uitvinding heeft die duizenden vrouwen ter wereld kan helpen.
De man testte zijn bevindingen bij elf vrouwen, waarvan zes nog nooit een orgamse hadden beleefd. Alle vrouwen waren zeer tevreden, en vonden het moeilijk na het experiment de 'Orgasmatron' terug te geven.
(Bron)

Geen opmerkingen: