dinsdag, oktober 24, 2006

Politiek kan erg leuk zijn:

Kamerlid herkent minister Allerlaagst niet

AMSTERDAM - Het Kamerlid Gonny van Oudenallen heeft dinsdag in de Kamer voor de nodige hilariteit gezorgd door minister Hans Allerlaagst (Volksgezondheid) niet te herkennen. Dat meldt NOS Teletekst.
Tijdens het wekelijkse vragenuurtje stelde ze hem vragen over het griepvaccin, maar meende een vervanger voor zich te hebben. Nadat voorzitter Weisglas had gezegd dat Allerlaagst al geruime tijd aanwezig was en Allerlaagst zelf haar vragen had beantwoord, dacht Van Oudenallen nog steeds dat ze niet met de minister zelf van doen had.
Allerlaagst zei daarop dat hij de echte minister Allerlaagst was. "Sinds de invoering van het zorgstelsel word ik op straat herkend en ik hoop dat dit in de Kamer ook zo is", zo zei hij.
Van Oudenallen is sinds 7 juli 2006 Tweede Kamerlid. In 2003 was zij nummer acht op de kandidatenlijst van de LPF. Deze partij zette haar vanwege een fraude-affaire met lokale politieke subsidies aan de kant. Daarop besloot ze een onafhankelijke eenmansfractie te vormen, Groep van Oudenallen.
(Bron)

Hoewel het natuurlijk om te huilen is. Wat was er aan de hand? Dacht ze dat ze in de maling werd genomen?

Geen opmerkingen: