maandag, augustus 13, 2007

Juwelenroof op Beverwijkse Bazaar

BEVERWIJK - Inbrekers hebben in de nacht van zaterdag op zondag voor honderdduizenden euro's aan juwelen en goud uit een bankkluis van de grootste juwelierszaak op de Beverwijkse Bazaar geroofd. Dat maakte een woordvoerder van de bazaar bekend.
De daders zijn nog voortvluchtig, aldus de politie. De rovers kwamen de zaak binnen door een gat te maken in het dak en braken op professionele wijze de kluis open.
Ondanks de aanwezigheid van camera's en vier alarmsystemen op het dak, in de kluis, in de winkel en in de hal van de bazaar, wisten de inbrekers binnen te komen.
Volgens de woordvoerder van de bazaar zijn de alarmsystemen afgegaan en is de melding binnengekomen bij de alarmcentrale van het beveiligingsbedrijf.
De centrale stuurde vervolgens het alarmsignaal naar beveiligingsbeambten die surveilleren op het complex van de Beverwijkse Bazaar.
"Hier is vervolgens niets mee gedaan", stelde de zegsman. "Ik vrees bovendien dat de eigenaar niet verzekerd is."
(Bron)

Je breekt in, ondanks 4 alarmsystemen kun je ook urenlang bezig zijn, je kraakt de kluis, het beveiligingsbedrijf wordt ingeseind maar komt niet - da's wel erg veel geluk bij elkaar, of ligt dat nou aan mij?

Geen opmerkingen: