donderdag, november 22, 2007

Man breekt been vriendin om verzekering op te lichten

AMSTERDAM - Een 32-jarige Brit staat terecht omdat hij opzettelijk het been van zijn 24-jarige vriendin heeft gebroken. De man deed dit in de hoop van de verzekering een bedrag van 100.000 pond (zo'n 139.000 euro) los te weken. De vrouw werkte vrijwillig aan de pijnlijke fraude mee.
De Brit maakte op zijn weg naar een financiƫle klapper een strategische fout, hij filmde de macabere daad met zijn mobiele telefoon. Dit filmpje, dat later tijdens een inval door de politie werd ontdekt, toont precies hoe de man het been van zijn vriendin onder handen neemt.
Het Laatste Nieuws schrijft dat te zien is hoe de vrouw haar been op een baksteen legt haar vriend vervolgens met zijn voeten op het been intrapt.
Bedoeling van dit alles was om de gemeente Plymouth te laten denken dat de breuk was ontstaan door een omgevallen muurtje.
De man riskeert een celstraf voor opzettelijke geweldpleging. Zijn vriendin lijkt genoeg gestraft, ondanks haar vrijwillige deelname aan het complot komt zij er zonder rechtzaak vanaf.
(Bron)

Geen opmerkingen: