woensdag, november 10, 2010

Samenwerken helpt soms. Thuiszorg, wijkplegen, huisarts, mantelzorgers: en een tijdje later reed de ambulance voor, waarna er twee brandweerwagens volgden - één met een hoogwerker, één met een kudde sterke mannen.
Brancard in de huiskamer op de grond, buurman opgehesen tot stand, laten zakken op de brancard, vastgegespt, brancard door de sterke heren naar het balkon getild, op de rand van het balkon, waarna buurman bijna naar beneden lazerde maar al zo opgelucht was dat ie daar om kon lachen, op de hoogwerker gemanoevreerd, naar beneden, weer van de hoogwerker af, naar de ambu gerold, en weer de sterke mannen die 'm erin tilden.
Voorlopig ligt buurman in het ziekenhuis, daarna gaat ie door naar het verpleeghuis om verder op te kalefateren, en dan moet er uiteindelijk een soort aanleunwoning met 24-uurshulp komen.
Dus vermoedelijk hebben we vandaag afscheid genomen van onze buurman als buurman :-(
Morgen komen ze hier iets doen aan de voordeuren dus dan moet ik naar boven, en in de middag wordt het glas vervangen dat de buurman had ingegooid (ja, er zat wel zo'n plakruit op).
Het huis moet opgeruimd en schoongemaakt, maar we moeten maar zien hoe dat gaat gebeuren :/

Geen opmerkingen: