vrijdag, december 24, 2010

Model te mager voor webshop

AMSTERDAM - Model Allie Crandell, ook wel bekend van de realityserie The City, is zo ongezond mager dat webshop Revolve Clothing voorlopig niet meer met haar wil werken. Bezoekers van de webshop reageerden heftig op foto’s van het graatmagere model.
Allie Crandell poseert op de site in negen verschillende jurkjes van het merk BCBG Max Azria. Op de foto’s is duidelijk te zien dat Crandell onnatuurlijk mager is.
Klanten en bezoekers van de webwinkel zeggen in reacties onder de foto’s niks over de jurkjes zelf, maar hebben het alleen over hoe ongezond dun het model is, aldus Styleite.

Het team van Revolve gaat aan de slag met de feedback van hun klanten. “We zijn ons zeker bewust van de feedback en reacties op het gewicht van ons model en het heeft ons ook bezig gehouden. We werken nauw samen met zowel het model als haar agent om haar op een gezonder gewicht te krijgen."
"Ze zal niet meer op foto’s van nieuwe producten of op redactionele modefoto’s te zien zijn, totdat het probleem adequaat is aangepakt", aldus Revolve in hun commentaar. De medewerkers waarderen en respecteren de reacties van hun klanten en bezoekers.
Crandell’s verhaallijn in MTV’s The City bevatte een confrontatie over anorexia met de oprichtster van pr-bureau People's Revolution, Kelly Cutrone.
Crandell verliet uiteindelijk de serie, omdat ze zich wilde concentreren op zichzelf en haar carrière.
(Bron)

Barbie heeft nog meer rondingen...

Geen opmerkingen: