dinsdag, oktober 18, 2005

Nagellak en stresspillen voor huisdieren

LONDEN - Er komen steeds meer gespecialiseerde produkten voor huisdieren op de markt, zoals nagellak voor katten en honden. Dit blijkt uit een studie die het marktonderzoeksbureau Mintel dinsdag heeft gepubliceerd.
In de eerste tien maanden van dit jaar zijn 465 nieuwe producten op de huisdierenmarkt gekomen, vergeleken met 291 over het gehele jaar 2004. Naast nagellak (een breed kleurenpalet is beschikbaar, van kleurloos tot scharlakenrood) en producten om de vacht te verven (bijvoorbeeld goudkleurig, oranje of roze) zijn er ook rustgevende pillen geïntroduceerd voor het geval dat de huisdieren bij al die schoonheidsbehandelingen in de stress raken.
Voor hondeneigenaren met een gevoelige neus is er nu ook een eau de toilette, onder de naam Fruits and Passions. Dit is, zoals de meeste nieuwe huisdierproducten, afkomstig uit de VS.
(Bron)

Ik zie me al bezig. Als ik Toms nagels lak heb ik daarna een flinke dot rustgevende middeltjes voor 'm nodig, en als ik het bij Tijger zou proberen heb ik waarschijnlijk vooral een EHBO-afdeling nodig om me weer in elkaar te naaien.

Geen opmerkingen: