donderdag, mei 03, 2007

Bob Dylan bezorgt kleuterklas nachtmerries

AMSTERDAM - Een kleuterklas in een voorstad van Los Angeles kan geen waardering opbrengen voor de muziek van Bob Dylan. Volgens de New York Post kwamen de kleuters steeds thuis met verhalen over een 'rare man' die in de klas 'enge' liedjes kwam zingen. Uit navraag bleek dat de 'rare man' niemand minder was dan de legendarische zanger en liedjesschrijver Bob Dylan.
De 65-jarige Dylan vond het leuk om af en toe eens een deuntje te spelen voor zijn kleinzoon en zijn klasgenootjes. De optredens worden echter niet op waarde geschat door de dreumesen. Hij joeg de kleuters de stuipen op het lijf met zijn muziek.
Sinds de jaren zestig heeft de muziek van Dylan invloed gehad op meerdere generaties muziekliefhebbers. Vorig jaar kwam 'Modern times' uit. Het is Dylans 44e album. In 2001 bracht de Amerikaanse zanger zijn laatste studioalbum 'Love and theft' uit, waarvoor hij een Grammy kreeg.
(Bron)

1 opmerking:

Unknown zei

Je vraagt je af wat het waarheidsgehalte is van zulke berichten. Dat jong is vast opgekloot door een ouder die het niet eens is met Dylan ofzo.