zondag, juli 01, 2007

Drie jongens ernstig verbrand

BERGHEM - Drie jongens van 14, 15 en 16 jaar uit Berghem (Noord-Brabant) zijn vrijdagavond met ernstige brandwonden overgebracht naar het brandwondencentrum in Rotterdam. Een van hen is er zeer slecht aan toe.
Het drietal liep de verwondingen op toen een groepje jongeren een vuurtje wilde stoken. Dat heeft de politie zaterdag laten weten.
Volgens een woordvoerster gebruikten de jongeren wasbenzine en enkele aanstekers. De drie slachtoffers die zich ophielden bij een zogeheten jongerenophoudplek aan het Bergereind zijn eerst naar het ziekenhuis in Oss gebracht en later naar Rotterdam vervoerd.
Een vierde slachtoffer raakte lichtgewond en kon na behandeling naar huis.
De politie kreeg rond 22.00 uur melding van het incident, maar toen agenten bij de JOP arriveerden, waren de slachtoffers al vervoerd.
De politie deed vrijdagavond een sporenonderzoek gevolgd door een buurtonderzoek op zaterdagmorgen. Ook de andere zeven jongeren uit Berghem die deelnamen aan de brandstichting worden in de loop van zaterdag gehoord. De politie wil weten in hoeverre sprake is van baldadigheid of opzettelijk toebrengen van letsel.
Volgens de politie is het drietal buiten levensgevaar maar wordt een van de slachtoffers nog in coma gehouden vanwege de ernstige verwondingen.
(Bron)

Geen opmerkingen: