vrijdag, januari 22, 2010

Celstraffen voor martelende Britse broertjes

SHEFFIELD - Een rechtbank in Groot-Brittanniƫ heeft vrijdag twee broers van 10 en 11 jaar oud veroordeeld tot lange gevangenisstraffen wegens een sadistische aanval op twee andere jongetjes.
De daders mishandelden hun slachtoffers van 9 en 11 jaar en dwongen hen seks met elkaar te hebben.
De rechtbank in Sheffield veroordeelde de broers tot gevangenisstraffen voor onbepaalde tijd. Ze moeten minimaal vijf jaar achter de tralies doorbrengen.
Het oudste slachtoffer overleefde de aanval, die plaats had in een natuurgebied nabij de plaats Edlington, ternauwernood.
Hij werd belaagd met brokstukken van een stenen wasbak en liep onder meer verwondingen op aan zijn hoofd. De daders probeerden de beide slachtoffers ook te wurgen, ze schopten hen en belaagden hen met bakstenen.
Nadat de broers de plaats van het misdrijf hadden verlaten, waarschuwde het jongste slachtoffer mensen in de omgeving. Later werd het andere slachtoffer meer dood dan levend aangetroffen, liggend op zijn buik en zonder onderkleding.
(Bron)

10 en 11. Straks zijn ze 15 en 16 en staan ze weer buiten. Op de een of andere manier geloof ik niet dat het met zulke kids nog goed komt. Lijkt me dat ze iets essentieels missen, iets dat bij 'normale' mensen de rem zet op gewelddadigheid (want die hebben we allemaal in ons).

Geen opmerkingen: