woensdag, februari 15, 2006

Postbode ontslagen na achterhouden post

GRONINGEN - TPG Post heeft een postbode ontslagen die begin december 250 poststukken heeft achtergehouden. Dat heeft het bedrijf dinsdag gemeld. Het bedrijf kwam de verduistering op het spoor na een tip. De poststukken werden onbeschadigd en ongeopend teruggevonden bij de postbesteller thuis.
De post is alsnog bezorgd. "Wij zijn hier erg ongelukkig mee", zegt een zegsvrouw. "Niet alleen omdat klanten gedupeerd zijn, maar ook omdat de 40.000 postbestellers die hun werk perfect doen hiermee in een kwaad daglicht komen te staan." Naar het waarom van het achterhouden van de post kan TPG ook alleen maar gissen.
Het ging om de poststukken die op 5 december bezorgd moesten worden in postcodegebied 9734, een wijk in Groningen. TPG beklemtoont dat dit om een incident gaat.
(Bron)

We hebben hier een postbode die consequent verkeerd bezorgt of niet bezorgd. Pakjes verdwijnen, en we hebben hier meestal zo'n drie postrondes per dag: als de postbode geweest is, als de buren de post uitzoeken en in de juiste brievenbussen doen, en als de laatste buren thuiskomen en de post nabezorgen.

Geen opmerkingen: