zondag, mei 17, 2009

Slimme bh weet wanneer vrouw zich sexy voelt

AMSTERDAM – Lingeriemerk Lisca waagt zich aan een bijzonder project: de fabrikant is momenteel een bh aan het testen die het decolleté dieper zou maken wanneer een vrouw zich sexy voelt. Dat meldt The Sun vrijdag.
De bustehouder zou reageren op verschillen in lichaamstemperatuur die veroorzaakt worden door seksuele opwinding.
Het schuim, dat in de cups verwerkt is, zou bij een temperatuurstijging opzwellen. Hierdoor worden de borsten meer omhoog geduwd, waardoor het decolleté dieper wordt. Wanneer de opwinding bij de draagster verdwijnt, zou ook de zwelling in de cups verdwijnen.
Het innovatieve lingeriestuk is ontsproten aan het brein van de Sloveense Suzana Gorisek, die voor Lisca werkt. “Als het lichaam van een vrouw verandert, dan is haar behamaat ook groter of kleiner,” aldus Gorisek. “Het voordeel is dat dit model daar op inspeelt."
De uitvinding zou per toeval gedaan zijn. In eerste instantie was het idee namelijk een bustehouder te ontwikkelen die zich zou aanpassen aan het weer.
De bh moet deze zomer al in de verkoop gaan en krijgt een prijskaartje van 30 euro mee.
(Bron)

Met zo'n prijsstelling zullen veel vrouwen het wel uit willen proberen. En dan maar wachten op de reacties van de heren: 'Heb je het gewoon warm, of ben je zo blij me te zien?'

Geen opmerkingen: