donderdag, maart 04, 2010

Vrouw met vier borsten klaagt chirurg aan

AMSTERDAM - Een New Yorkse vrouw heeft haar chirurg aangeklaagd na twee mislukte borstoperaties. In plaats van een borstvergroting kreeg de vrouw een borstverdubbeling. Ze eist een schadevergoeding van vijf miljoen dollar.
Dit meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws donderdag. Maria Alaimo liet zich zeven jaar geleden opereren. Een luttele 5000 euro moest ervoor zorgen dat ze de borsten uit haar jeugd terug zou krijgen, maar het ging snel mis.
Haar borsten waren na de operatie zo vervormd, dat ze een ‘double-bubble’ effect kreeg. Haar natuurlijke borsten zijn aan de onderkant platgedrukt, en aan de bovenkant heeft de vrouw twee zwellingen zo groot als een honkbal. “Maria heeft nu vier borsten”, omschrijft haar advocaat.
De New Yorkse onderging nog een tweede herstellende operatie bij de chirurg, maar zonder succes. Meer littekens maakte het nog erger voor de vrouw. Een derde operatie bij een andere chirurg had echter ook geen effect.
Naast het verlies van haar zelfrespect leverden haar mislukte borsten vooral schaamte op, zo vertelt ze de krant.
De advocaat van de chirurg reageert echter niet begripvol op de situatie. “Er is bij elke chirurgische ingreep geen enkele garantie dat er niets kan misgaan. Elke patiĆ«nt reageert anders.”
(Bron)

Geen opmerkingen: