woensdag, juli 28, 2010

Vrouw van 286 kilo eet zich dood

AMSTERDAM – Een Engelse vrouw van 40 heeft zichzelf dood gegeten in haar ziekenhuisbed. Hoewel ze maar liefst 286 kilo woog en op een strikt dieet was gezet, bleef ze zich volstoppen met junkfood dat familieleden stiekem voor haar meenamen.
Sharon Mevsimler was de dikste vrouw van Engeland, maar desondanks bleef ze haar familie na haar ziekenhuisopname smeken om fastfood. Hierop smokkelden haar familieleden emmers met gefrituurde kip, vis en patat het ziekenhuis in.
Haar enorme gewicht weerhield de moeder van vier kinderen er niet van haar eetgedrag voort te zetten, totdat ze uiteindelijk bezweek aan een hartaanval. Dit meldde de Britse tabloid The Sun maandag.
“Ze wilde gewoon niet stoppen met eten”, aldus een bron tegen The Sun. “Ze had overduidelijk een serieus probleem met eten, maar ze deed er niets aan. En haar bezoekers in het ziekenhuis hebben ook niet bepaald geholpen. Het was misselijkmakend om haar zichzelf letterlijk dood te zien eten.”
Mevsimler was zo groot dat zelfs het karretje waarop haar lichaam naar het mortuarium werd vervoerd bezweek onder het gewicht.
(Bron)

Geen opmerkingen: