donderdag, augustus 14, 2003

Foldertje in de bus, met prachtige aanbiedingen.
Onder andere 'Eurotrim Diet': "Tot 50% van het overtollige vet verdwijnt in slechts 14 dagen!" Da's alsof de weerman elke dag zegt: 'Het wordt vandaag niet warmer dan 40 graden, en het gaat niet harder vriezen dan 40 graden.' Het woordje 'tot' doet het hem. Eén procent is ook 'tot 50%', tenslotte.
Maar het bedrijf biedt onder andere een 'ultraradicale kuur' waarmee je 22-30 kilo zou afvallen. Je neemt 's ochtends een tabletje en de vetverbranding start. Je mag alles eten wat je wilt, hoewel er gezegd wordt dat de trek vermindert.
Uiteraard staat er een fotootje bij van een meneer in witte jas, met stethoscoop om z'n nek (om te luisteren naar die vlammetjes die het vet wegslorpen?).
Als verklaring staat erbij dat het vet oplost en in water omgezet wordt. Dus water als verbrandingsproduct.
Stel nou dat dit middel zou werken, en dat je inderdaad al je 'overtollige' vet als water gaat uitplassen - in eerste instantie 1 kilo per dag, later afzwakkend naar 20 kilo per maand. Dan mag die dokter mij uitleggen waar je lijf alle rotzooi laat die ook in dat vet opgeslagen zat.

Ik kan niet geloven dat mensen hier in trappen. Neem dan gewoon zo'n vochtafdrijvende thee, dat heeft waarschijnlijk hetzelfde effect. En als je echt graag op bovenstaande manier wilt afvallen, ga dan aan de speed of zo - dat is effectiever en misschien niet eens ongezonder...
(Overigens mag je het pakket binnen 30 dagen terugsturen als je niet tevreden bent met het resultaat. Dus gratis uitproberen. Daar zal ook nog wel een juridisch haakje aan vastzitten.)

Geen opmerkingen: