dinsdag, augustus 19, 2003

Tongvibrator voor luie minnaars

Luie minnaars kunnen voortaan met een beetje hulp toch goede minnaars zijn. Het Groningse bedrijf Viafair heeft namelijk een tongvibrator op de markt gebracht, een roestvrijstalen piercing met aan de bovenkant een minuscule vibrator en aan de onderkant een batterij. De batterij zorgt voor trillingen in het bovenste deel van het speeltje. "Het klusje is er heel snel mee geklaard", aldus een gebruiker.
De tongvibrator is geschikt voor mensen die al een tongpiercing hebben. Volgens een kaakchirurg van het Universitair Medisch Centrum Utrecht is de batterij geen bezwaar. Wel vreest hij dat het in- en uithalen van de piercing en de trillingen een extra risico op infecties vormen. "Ik heb nog nooit zo'n apparaat gezien, maar zeker als dat ook nog gaat trillen kun je makkelijker de piercing-gang beschadigen. Helemaal als je misschien zo opgewonden bent dat je hem er niet netjes insteekt", aldus de chirurg in het Rotterdams Dagblad.
"Het is een zachte sensuele trilling. Ik heb hem uitgetest op een vriend. Die vond het geweldig", zo zegt een gebruiker die het apparaatje van een vriend kreeg. Zij noemt de tongvibrator echter wel wat groot om mee te praten: "Je kunt er eigenlijk niet mee te praten." Bij Viafair en de piercingshop in Groningen zijn de tongvibrators inmiddels uitverkocht.
(Bron

Geen opmerkingen: