vrijdag, februari 13, 2004

Kettingzaag verwondt boezem van naaktdanseres

Opschudding in Duitsland. De beroemde naaktdanseres Sibylle Rauch (44) uit Karslruhe ligt na een verschrikkelijk beroepsongeval in het ziekenhuis. Tijdens de generale repetitie raakte haar vriend de boezem van de naaktdanseres met een kettingzaag. "Ik dacht dat ik ging sterven, de ketting van de zaag vloog in mijn boezem. Mijn belangrijkste bezit werd geraakt", jammerde Rauch.
Rauch kende haar nieuwe vriend amper een paar dagen en nam hem meteen in vertrouwen. Marko König (34) stelde een nieuwe stunt voor: blokken hout doorzagen op de weelderige boezem van de pornovedette met als ultiem hoogtepunt de touwtjes van haar bikini. Rauch stemde toe en het koppel ging aan het oefenen. Net tijdens de generale repetitie liep het mis. Toen K?nig zich met de draaiende kettingzaag vooroverboog, raakte Rauch in paniek. Ze sprong rechtop en zo met haar boezem pardoes in de kettingzaag van haar vriend.
"Ik kon de zaag niet meer terugtrekken en verwondde de boezem en buik van mijn vriendin", vertelt König. De naaktdanseres werd vliegensvlug afgevoerd naar het ziekenhuis van Karlsruhe. "Ik dacht dat ik dood ging. Mijn boezem was geraakt, ik zou het niet meer redden", aldus Rauch. De dokters kleefden de wonden met speciale strips en herstelden de schade aan haar borsten. De eerste vertoning van de nieuwe "Kettingzaagshow" is alvast uitgesteld.
(Bron)

Geen opmerkingen: