zaterdag, augustus 21, 2004

Vooral lingerie raakt zoek op vakantie

AMSTERDAM - Dure dameslingerie is deze zomervakantie opvallend vaak gestolen of zoekgeraakt. Dat blijkt uit de jongste inventarisatie van reisverzekeringsmaatschappij De Europeesche.
Het aantal ingediende schadeclaims voor gestolen of zoekgeraakte lingerie komt waarschijnlijk ver boven de honderd uit. "De dameslingerie staat nu in onze eind september uit te brengen lijst van geclaimde spullen op de elfde plaats", aldus zaterdag hoofd marketing van De Europeesche, Walter van Tiel.
Net als vorig jaar zal het mobieltje de top-10 waarschijnlijk aanvoeren. Volgens Van Tiel weerspiegelt de lijst trends in de samenleving. "Vroeger was het gebruikelijk om op vakantie slechts een paar goedkope onderbroeken mee te nemen. Nu vindt men mooie onderkleding veel belangrijker."
(Bron)

Ik kan me nog herinneren dat sommige mensen uitsluitend papieren onderbroeken meenamen op vakantie, want die kon je gewoon weggooien. Leek mij vreselijk oncomfortabel. Wij namen gewoon ouwe onderbroeken mee - die we dan ook weggooiden, maar volgens mij zaten die toch beter.

Geen opmerkingen: