donderdag, maart 10, 2005

Zeppo kwam gisteren langs, want die kreeg ontwenningsverschijnselen door een stukke comp. Ze nam onder andere een zak blaasgruisvoer mee, wat een luxe!
Dus 's avonds gelijk getest. Het lijken een soort vettige konijnenkeutels. En Tom vindt ze heerlijk, hij is het alleen niet eens met de dosering. Het is erg compact voer, hij heeft er weinig van nodig. Honger zal ie nu dus niet hebben, maar wel een legere maag dan gebruikelijk. Tijger kreeg gisteravond nog wat blikvoer, toen Tom alweer op de bank lag - en ook bleef liggen terwijl er toch blik werd opengetrokken. Die is duidelijk wel tevreden.
Tijger is nu dus weer aan de 'gewone' brokken. En zij is Beledigd - dat is ze vrij snel, en het Beledigd Zijn heeft ze tot kunst verheven. Het is ook niet eerlijk dat haar broertje blijkbaar iets krijgt dat wèl lekker is, want hij vreet het snel op. En zij krijgt gewone brokjes! Ze eet ze dus niet. Maar aankijken hoe dat verder gaat.
Inmiddels zit ze aan het raam geplakt, want er zit een kudde spreeuwen in de tuin die zich niets aantrekt van Tom die daar ook rond banjert. Maar voor een hongerige Tijger moet dat wel luilekkerland lijken...

Geen opmerkingen: