zaterdag, augustus 15, 2009

Ruiter opzettelijk aangereden en mishandeld

WIJLRE - Een ruiter is vrijdagavond in de Kapelstraat in Wijlre (Limburg) opzettelijk aangereden door een terreinwagen, waarbij hij en zijn paard ten val kwamen.
De twee inzittenden stapten vervolgens uit en bewerkten de man met een knuppel en vermoedelijk ook met een steekwapen, liet de politie weten.
Na de mishandeling sloegen de daders op de vlucht. Het slachtoffer kon met veel moeite over een spoorlijn heen strompelen en een woning bereiken, waar hij om hulp vroeg.
De man is ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis in Maastricht. De politie heeft geen idee waarom de daders de ruiter mishandelden.
(Bron)

Het zou kunnen dat er iets speelde tussen ruiter en mishandelaars, maar het kan ook zijn dat de mishandelaars vonden dat de ruiter in de weg liep - voor sommige gasten is dat voldoende reden om zo los te gaan. De types die de term 'reden' niet zo goed kennen, die gewoon boos worden en dan rammen.
Hopelijk is het paard niet gewond, daar zegt het bericht niks over. Jammer dat het die gasten niet tegen de kop geschopt heeft...

Geen opmerkingen: