donderdag, september 09, 2010

Amerikaans restaurant weigert huilende baby's

AMSTERDAM - Baby's en kinderen die schreeuwen, huilen of zeuren zijn in het Amerikaanse restaurant Olde Salty niet meer welkom. De eigenaren van de eetgelegenheid in North Carolina besloten daartoe na enkele klachten.
"Als ouders het beledigend vinden dan stel ik voor dat ze naar een ander restaurant gaan, waar ze dat geschreeuw wel tolereren. Wij doen het niet", stelt Brenda Armes over het beleid tegenover CNN.
De restauranteigenaresse is dan ook niet van plan het papiertje op de deur ('schreeuwende kinderen worden niet getolereerd') weg te halen. "Het heeft namelijk meer klanten opgeleverd dan dat het heeft weggejaagd."
Ouders van jonge kinderen reageren vooral verbaasd op de nieuwe regel. "Je kunt het niet helpen als je kind schreeuwt", stelt één van hen desgevraagd.
Armes is het daar vanzelfsprekend niet mee eens: de luidruchtige telg kan immers naar buiten afgevoerd worden, en dat is precies wat ze vraagt. "We zeggen dus niet dat kinderen geen plezier mogen hebben of dat ze hier helemaal niet mogen komen", aldus Armes.
(Bron)

Beter eten maken voor die kinderen?

Geen opmerkingen: