woensdag, februari 18, 2004

Trap in balzak kost kind fortuin

Een trap in een balzak kost een kerel van veertien 12.000 euro. Een rechtbank in Atlanta veroordeelde de jongen tot het betalen van de schadevergoeding aan een kelner. Hij kreeg in 1999 de trap van de jongen die toen amper negen was. De ouders verdedigden hun wildebras met de stelling dat het voorval doodnormaal is voor ravottende jongens van die leeftijd.
Het voorval had plaats tijdens een huwelijksfeest bij de jongen thuis. Hij liep tijdens de receptie joelend met een mes rond. De jongen vond het vrij opwindend en entertainde zo zijn jongere broer. Het spelletje liep uit de hand toen hij de kelner bedreigde. Toen de man vroeg om het mes weg te stoppen, haalde de jongen keihard uit. Hij plaatste een raakgemikte trap in de balzak van de kelner. Het slachtoffer liep hierbij schade op en was weken werkonbekwaam.
Hierop stapte hij naar de rechter en eiste een schadevergoeding. Het slachtoffer haalt nu zijn gram. De ouders begrijpen niet waarom hun zoon gestraft wordt en blijven volhouden dat hun oogappel de kelner noch trapte, noch bedreigde.
(Bron)

Geen opmerkingen: