woensdag, mei 12, 2004

Eens langs de tuinrand gelopen en alle planten die inderdaad _uit_ mijn tuin komen, verwijderd. Alle drie in de biobak gedeponeerd. De rest staat voorbij mijn schutting, die op de erfgrens staat.

Daarna nog even gebeld.
Toen we de schutting neerzetten, hadden we een 'incident' met buren verderop. Terwijl wij aan de ene kant bezig waren, gingen zij zonder enige mededeling inhakken op mijn clematis. Ze wilden niet ophouden, dus heb ik toen de politie gebeld, die die mensen wegstuurden na de mededeling dat ik maar een nieuwe clematis moest kopen en de bon aan die buren moest geven. Dat heb ik nooit gedaan, want het is een wilde bosrank, dus uitroeien konden ze 'm toch niet.
Nu vertelt de wbv-man dus dat het inderdaad gaat om de scootmobieler die gisteren langsrolde - zonder enige probleem - en dat diegene 'er niet door kon', maar daar niets van zei tegen mij 'wegens eerdere incidenten vorig jaar waarbij u haar bedreigd hebt'.
Sja.
Hoe dan ook, hij gaat een deskundoloog inschakelen, en zal dan schriftelijk berichten wanneer die komt zodat ik ook mijn zegje kan doen.
Het gaas in de deur is inmiddels voorzien van een ondoorzichtig scherm.
Dus als hij foto's wil maken, zal ie een trapje mee moeten nemen of bij de bovenburen moeten aankloppen.

Op de een of andere manier moet ik ineens erg aan de rijdende rechter denken ;-)

Geen opmerkingen: