dinsdag, oktober 10, 2006

Docente ontslagen na museumbezoek

DALLAS - Het ontslag van een 51-jarige docente heeft in de Amerikaanse staat Texas voor veel commotie gezorgd. De vrouw zegt te zijn ontslagen nadat ze haar klas tijdens een schoolreisje in een museum een tweeduizend jaar oude sculptuur van een naakt persoon toonde.
Dat meldden Amerikaanse kranten dinsdag. De school heeft woedend gereageerd en beschuldigt de vrouw van het "misleiden van het publiek".
In de media vliegen de beschuldigingen over en weer. "Geen enkele lerares is ooit ontslagen voor een bezoek aan het museum van Dallas. We hebben daar in het verleden leerlingen mee naar toe genomen en zullen dat in de toekomst opnieuw doen", aldus een woordvoerder voor de school. "Als dat zo is, waarom is ze er dan een dag later voor berispt", reageerde de advocaat van de docente.
(Bron)

Ja, bloot, dat kan niet. Die kindertjes gaan ook met een blinddoek om in bad en onder de douche. Hoe doen ze dat met plassen en zo?
En ik neem aan dat in de hele staat geen blootbladen verkrijgbaar zijn, of alleen in van die winkels waar je pas na tonen van je ID binnenkomt?

Geen opmerkingen: