vrijdag, juni 20, 2003

Vrouwen schamen zich voor geliefde in zwembroek

Voor mannen mag het strand dan een paradijs zijn vol mooie vrouwen die in bikini langs de vloedlijn huppelen, voor vrouwen is het een ander verhaal. Vrouwen vinden de vaak onbeschaamd uitgestalde mannelijke bierbuiken, inclusief die van hun eigen geliefde, afstotelijk, zo blijkt uit een enquete van de Britse reisorganisatie Thomson.
De helft van de vrouwelijke ondervraagden (in totaal deden er duizend mensen mee aan de enquete) geeft aan zich te schamen voor de aanblik van de eigen man of vriend in zwembroek. Vooral dikke buiken zijn een bron van gene, maar ook enorme dijen, onderkinnen, dikke konten en blubberarmen jagen bij de vrouwen het schaamrood naar de kaken.
Onder de deelnemers aan de enquete was slechts hier en daar een mannelijke zonderling te vinden die het nodig vond om wat aan zijn lichaam te doen alvorens het strand te betreden. Van de vrouwen gaf bijna zestig procent aan te trainen voor het zomerseizoen begint, met het doel goed voor de dag te komen in bikini. De meeste vrouwen zouden het volgens het onderzoek erg prettig vinden als manlief hun voorbeeld zou volgen, zodat hij wat meer het lichaam van een voetballer zou krijgen, in plaats van dat van een couch potato.
(Bron)

Geen opmerkingen: