vrijdag, januari 16, 2004

Auto van naaktlopers gejat

In de Amerikaanse stad Spokane zijn drie mannen van een koude kermis thuisgekomen toen zij bij wijze van stunt naakt door een restaurant liepen. Vanuit het restaurant zagen ze hoe hun vluchtauto werd gestolen. In die auto lagen ook hun kleren.
Bij een vriestemperatuur van -7 graden Celsius kropen de drie mannen op de parkeerplaats achter enkele auto's bij elkaar totdat de politie arriveerde. Ze probeerden zich niet te verstoppen voor ons, maar wilden liever niet zo gezien worden, zei politieagent Dick Cottam.
De drie liepen in de vroege ochtend het restaurant binnen met alleen hun schoenen aan en een pet op. Ze lieten de motor van de auto draaien om snel weer weg te kunnen. Door het raam zagen ze hoe iemand die net in het restaurant had gegeten er met hun auto vandoor ging.
De beteuterde naaktlopers mochten van de politie zonder straf naar huis. "Het waren gewoon drie jongeren die gek wilden doen," aldus Cottam. "Wij geven mensen trouwens altijd de goede raad om de motor van hun auto nooit te laten draaien. "
(Bron)

Geen opmerkingen: